divendres, 28 de setembre del 2007

La incoherència de l'aixeta

Surto de casa. 10 minuts fins a petar amb els ditxosos contenidors de reciclatge, i això que és Barcelona.
Vaig carregada. Duc tota la deixalla en aquelles bosses de plàstic dur que regalava l’any passat l’ajuntament i, que jo, aquest any, les vaig cercar (tal i com dirien a Menorca) al punt verd de Gràcia.
Arribo i veig els contenidors a petar. M’indigno d’allò més, em sento el cap del remat més gran del món i ho enxufo tot a les escombraries.
I ja trobem el gran problema de l’administració, anomenat incoherència. Recicla, porta't bé i tanca l'aixeta mentre et raspalles les dents. Mentrestant, ells, aniran plantant gespa i, per tant, la regaran cada dia amb milions de gotes, a tort i a dret, sense tenir el dret de la justícia per a fer-ho perquè mentrestant et diran que tanquis l’aixeta durant els 2 minutets que et raspalles les dents, perquè clar, d’aigua se’n gasta molta, n’hi ha poca i, cada gota val mil si es tracta de dents, que no de gespa. I els contenidors de reciclatge plens, provocant que només sigui el remat de sempre que ho faci i que, si estan plens, se les entornin a dur a caseta, la merda, a esperar que l’esperat camió de les escombraries, que aviat s’haurà d’adorar, arribi.
I un cop més, em sento indignada.

7 comentaris:

PETATS A ULTRANÇA ha dit...

Si i també hi ha l'aigua que gasten rentant els carrers.
Sobre el reciclatge és patètic com ho tenen muntat. Primer perquè has de voltar mig país per trobar un contenidor de colorets i segon perquè un cop el trobes has de tirar la merda una per una i no pots tirar tota la caixa o bossa de cop.
T'imagines anar a llençar la brossa normal i agafar les coses una per una? ara una pela de plàtan, ara un tros de fuet, ara un tros de pa sec, ara uns macarrons etc.
Sembla que estigui muntat expressament perquè ningú recicle xD

Anònim ha dit...

toa la raó.

l'altre dia a la nit vaig confodre un carrer amb una piscina on flotaven milers de bosses de bassura. Diga'm k no vaig ser l'únic! xDD

però nosaltres amb el nostre pis esta clar canviarem el món jajaajaa

vagi b genteeeeeeeeeee

s e p e

Anna Caterina Fuster ha dit...

Putu Anti! Porta't bé, tira del bastó i agafa'l bé. xD
Sí tio, és veritat. I a sobre de tirar-ho un per un, hi ha com una espècie de raspallet a la boca de l'orifici del contenidor de merda que fa que costi d'entrar i que hagis de tocar-ho i clar, molt agradable no és.
Els carrers, hahaha, dijous a la nit tot ho mullaven els fills de puta xd!

Anònim ha dit...

tira el bastó i, claríssimament per favor ou yeahh, agafa'l bé.

jeje

PETATS A ULTRANÇA ha dit...

Per cert fes-me pensar quan estiguem al pis que t'ensenyi a posar el blog en català

Anònim ha dit...

La veritat és que això del reciclatge i l'estalvi d'aigua no s'ho estan currant gaire. No donen gaires facilitats, i tampoc gaire bon exemple. A mi també em fa molta rabia això de la gespa, i més es veu que hi ha una gespa autoctona del clima mediterrani que no és tan verda ni tan de bon veure però que és el que tenim aquí i necessita molta menys aigua.
I amb lo de reciclar..., pensa que reciclar tampoc és la millor solució. Es gasta molta energia(és a dir contaminació per part de les centrals nuclears o del que siguin) , contaminació durant el procés, i es consumeix molta aigua també. És a dir que la solució torna a ser no gastar tant i reaprofitar, aquesta és la clau, reaprofitar, perque el reciclatge no és tan macu com ens el pinten. No fomenten el reaprofitament, i això es degut a la societat consumista on vivim, tot ho mou el consum.
Buenu, per ara ja està. Però quan se m'acudeixi alguna cosa més tornare!!jajajaja.
I ja saps, "els petits canvis, són poderosos!!!"jajaja (by capità enciam) meeeeerda
Au doncs, vagibe!!!

Arnau, ha dit...

Conclusió: Que l'Anti ho faci tot.