diumenge, 3 de juny del 2007

Quina vergonya!

Per flipar.
Josep Cunit, Pilar Rahola i tres votants de Plataforma per Catalunya, el nou partit racista i feixista.

Per veure el vídio complet (seria interessant ja que aquest només és un breu resum del final): http://www.tv3.cat/ptvcatalunya/tvcServei.jsp?seccio=tvcat&servei=multimedies
(Títol: Per què van votar Plataforma per Catalunya)

No hi ha altre nom: Sou uns IGNORANTS.


6 comentaris:

Arnau, ha dit...

O fem polítiques d'immigració realistes i serioses o passa això, que petits grupuscles feixistes tenen massa representació.

Anònim ha dit...

hola florrr d'estiuu!

ke fort puta plataforma.... son realemnt gilipolles i xdo x la paraula xo es el ke iaa! xaval pobret el Cunit, jo li ages fotut una bufa akella dona x xillona i x no dexa parla xo ke es axooo! plataforma dish és una paranoia de 4 capullos!


ja me desestressat!xDDD

un kosa...

aki es pot posa lo tipic ke a mi magrada?


jo u posu... testimoooo fustiii!

Anna Caterina Fuster ha dit...

Diana ets la millor, en sèrio.
I tant que es pot ficar, això i tot el que vulguis.
T'estimo! :p

Anònim ha dit...

ai!
em sembla que el problema no és plataforma per cat...
si immigració es desideix des de madrid ... dupto que una persona des de tan lluny l'encerti..
hem d'aconseguir que la gent que vingui a catalunya per treballar vulguin formar part del nostre país..
fins que no poguem desidir sobre allò que ens atany, si nó som sobirans...res de res

Anna Caterina Fuster ha dit...

El problema és la immigració o, si remuntem els orígens, el problema és el mal funcionament de la justícia global, però això ja és massa complicat. El problema, a ulls actuals, és la immigració. Però PxC no és la millor solució, ni la pitjor solució, crec. No és solució.
Ara, en aquests últims anys, hem entrat en un període de immigració massiva, que sembla ser incontrolable, però, tot i així i hem de trobar una solució o, més que solució, una resposta més o menys raonable (la paraula solució aquí no m’encaixa).
És cert que es controla des de Madrid, sí i, com he dit abans, si es pot dir controlar. Però, davant d’aquesta afirmació, partint d’aquí, què hi podem fer?
Tal i com has dit tu, la gent que ve s’ha d’integrar. És una raó moral diria. Si tu te’n vas a França no hauràs de parlar el català a la Universitat, sinó que hauràs d’aprendre el francès o la llengua regent en aquell territori. Crec en la integració actualment o, hi vull creure. Mica en mica la gent s’adapta (mirem la immigració dels 60, va ser també massiva i mica en mica s’han anat adaptant, la primera generació que arriba no, però la següent sí, i així successivament. Malauradament amb excepcions significatives, però). No ho sé, és un tema delicat que hem d’afrontar. A mi, sincerament, l’únic que em preocupa de la immigració és el tema del català i la seva pèrdua. Crec que en els altres aspectes la diversitat d’ètnies (adaptades, sempre adaptades) és un factor satisfactori pel país, a més a més del tema laboral que també ajuda...
Sí, crec que la millor solució o, la millor resposta la trobem amb la nostra independència. Està clar que la millor resposta seria autogovernar-nos nosaltres mateixos ja que ningú ens cuidarà una cosa tan pròpia com ara la llengua, les costums, al cap i a la fi, el que sentim nosaltres i que, cap altre ésser de l'estat opressor no ho pot sentir ni, malauradament, entendre.
Volem la independència però, de moment, què fem per a no perdre-ho tot, perdre tots els trets característics que ens poden dur a la plena sobirania? Sense aquests trets no n’hi ha d’independència. No els podem perdre.

Arnau, ha dit...

Hòstia nena, quin luju d'escrits que em fots últimament.